Vredestein Traxion Versa Green: geschikt voor uitdagende omstandigheden

Vredestein introduceert de Traxion Versa Green band voor uitdagende bergtoepassingen

Apollo Tyres introduceert een nieuwe Vredestein Traxion band die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op steile berghellingen. De nieuwe Traxion Versa Green is een premium band die de lat hoog legt op het gebied van tractie, stabiliteit, levensduur en bodembehoud van grasland.

De Traxion Versa Green is voorzien van het beproefde Vredestein Traxion nokkenontwerp, met de unieke niet-parallelle nokken die zorgen voor een langere levensduur van de band, uitstekend rijcomfort en maximale tractie mede vanwege een hoge mate van zelfreiniging op alle grondsoorten. De gebogen loopvlakcontour met afgeronde nokkenschouders zorgt voor behoud van grasoppervlak, en een staalgordel met een verstevigingsring biedt een uitstekende stabiliteit op uitdagende hellingen.

De Vredestein Traxion Versa Green zal worden aangeboden in de populaire maatvoering 440/50 R17 IMP 135D die ook gezien kan worden als opvolger van maat 425/55 R17.

Apollo Tyres zal de de nieuwe Vredestein Traxion Versa Green tonen op de Internationale landbouwbeurs , EIMA, in Bologna van 19-23 oktober 2021.

Ontdek de Traxion Versa Green bij EIMA op de Vredestein stand: B5 in Hal 16.

Vredestein Traxion Versa Green
Vredestein Traxion Versa Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *